Verzenden en afhalen

VERZENDING

Je bestelling wordt, mits anders aangegeven, binnen drie werkdagen verzonden. De bestelling wordt verzonden in een envelop of (brievenbus)pakketje, de kaarten zullen goed verpakt verzonden worden, zodat ze beschermd zijn tegen waterschade en/of stoten.

Verzendkosten

Bestellingen worden verzonden via PostNL, de verzendkosten hiervoor zijn €3,95.  Verzending van pakketjes binnen Den Dungen en Sint-Michielsgestel zijn gratis. Kies hiervoor de optie gratis verzenden in Den Dungen of Sint-Michielsgestel. 

Retourneren

Ik doe heel erg mijn best om ervoor te zorgen dat jij helemaal tevreden bent met jouw aankoop. Mocht je om een of andere reden toch niet tevreden zijn, dan hoor ik dat heel graag. Neem hiervoor binnen 14 dagen contact met bij op via info@backtobasicdesign.nl of gebruik het contactformulier. Zo kunnen we samen kijken naar een oplossing. Je stuurt het product terug in de originele staat en ik stuur jou een nieuw product of ik boek de kosten weer terug op jouw rekening. In alle gevallen zijn de verzendkosten van het retourneren voor de koper.